ابزار و کتابخانه ها

آموزش عملی یادگیری ماشین با بستر آموزشی کگل

در مورد کگل در این سایت بارها دست به قلم شده ایم (برجسپ : کگل). سایتی که ابتدا به عنوان یک بستر برگزاری آنلاین مسابقات پردازش داده کاربردی در دنیا پا به عرصه وجود گذاشت و به تدریج امکاناتی مانند مجموعه داده ها، رتبه بندی کاربران، امکان اجرای آنلاین کدهای شرکت کنندگان، تالار گفتگو برای هر رقابت، امکان کپی کدهای دیگران و اجرای مستقل آنها و گذاشتن نظر درباره تک تک کدهای نوشته شده کاربران، را به مجموعه خود افزود و نهایتا توسط گوگل خریداری شد. (که متاسفانه از آن زمان، برای ورود به این سایت نیاز به وی پی ان و آدرسی غیر از ایران دارید)

به طور خلاصه، کگل محیطی تحت وب و یکپارچه برای نوشتن و اجرای کدهای مرتبط با پردازش داده فراهم کرده است و آموزشهای بسیار خوب و حرفه ای را هم به صورت متفرقه و معمولا در کنار مسابقات داده ای آموزشی خود، در اختیار علاقه مندان قرار داده است.

چندی پیش، امکان جدیدی به این سایت محبوب، اضافه گردید با عنوان بخش آموزش کگل که به صورت ساده، کاربردی، به آموزش مفاهیم اصلی یاددگیری ماشین، تصویر سازی داده ، یادگیری عمیق و زبان R  به صورت مستقل و با هدف یادگیری هدایت شده، کاربران را به صورت گام به گام، سطح بندهی شده و عملی آموزش می دهد. در آینده ای نزدیک ، بخشهای متنوعی هم به آن افزوده خواهد شد.

از خوبیهای محیط آموزشی کگل، این است که مجموعه داده های مورد نیاز، دم دست قرار دارند و نیاز به دانلود و آماده سازی اولیه نخواهید داشت و نیز امکان اجرای آنلاین آموزشها و تمرین ها هم فراهم است. دوره‌هایی که تاکنون در این سایت عرضه شده است از قرار زیر است :

مزایای دوره‌های آموزشی کگل

نحوه کار سامانه آموزش کگل

در بخش آموزش یادگیری ماشین مقدماتی ،( یادگیری ماشین در سه سطح مقدماتی، متوسط و پیشرفته بر روی سایت کگل قرار گرفته است)، سرفصلهای زیر را مشاهده می کنیم :

برای دوستانی که قصد یادگیری سریع مفاهیم اصلی علم داده را دارند، بخش آموزش سایت کگل می تواند یک شروع خوب باشد.

راهنمای استفاده در ایران

همانطور که میدانید بسیاری از این سایت‌هایی که توسط گوگل هاست یا میزبانی شده‌اند، برای کاربران ایرانی تحریم شده‌اند. اگر قصد کار با این سایتها و بخصوص سایت معتبر کگل را دارید، می‌توانید بدون نیاز به فیلترشکن از تنظیمات دی‌ان‌اس سایت شکن بر روی کارت شبکه وایرلس (هر کارت شبکه یا وی پی انی که در حال استفاده از آن برای اتصال به اینترنت هستید) استفاده کنید و به راحتی و بدون دردسر به کار با این سایت‌ها بپردازید.

مجتبی بنائی

دانشجوی دکترای نرم‌افزار دانشگاه تهران (yun.ir/smbanaie)، مدرس دانشگاه و فعال در حوزه توسعه نرم‌افزار و مهندسی داده که تمرکز کاری خود را در چند سال اخیر بر روی مطالعه و تحقیق در حوزه کلان‌داده و زیرساخت‌های پردازش داده و تولید محتوای تخصصی و کاربردی به زبان فارسی و انتشار آنها در سایت مهندسی داده گذاشته است. مدیریت پروژه‌های نرم‌افزاری و طراحی سامانه‌های مقیاس‌پذیر اطلاعاتی از دیگر فعالیتهای صورت گرفته ایشان در چند سال گذشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا